Ağva Genel

* Ağva İstanbul'un Şile ilçesinde bulunan şirin bir tatil beldesi. İstanbuldaysanız hemen çıkıp tatil yapabileceğiniz bir yer. Bu bakımdan avantajlı bir bölge. oaramnının yeşili, mavi denizi ve iki nehir arasında bulunan cennet Ağva
İstanbul'un trafiğinden ve sıcağından bıktıysanız tatil yapma zamanı gelmiş demektir. İstanbul ile arasında 97 km mesafe var. Günübirlik değilde bir kaç günü burada geçiririm diyorsanız eğer iyi hizmet veren otelleri mevcut.

* Ağva uygun Konaklama tesisleri arasında şunlar Woody Wille, villa park motel, club grand becassier, Club Pedalisa, İpek Motel, Ağva Side Motel, Hotel Zambak, ağva asmali kösk, Acquaverde Otel, Motel Faruk, Park Mandalin, Kurfal Özel Otel, Ağva Greenline, ağva elrio motel, Günay Hotel, Ağva Mavi Boncuk, Ağva Marina Motel, Tree Tops Park, Shelale Otel, Günbatımı Tesisleri, Şirin Pansiyon, Uğur Pansiyon, Sarı Konak bulunuyor.

* Ağva'da yapılacak aktiviteler arasında balık tutma, yüzme, yürüyüş, bisiklet, nehir aktiviteleri, avcılık, doğa fotoğrafçılığı, dinlenme, eğlenme sayılabilir.