Ağva Turizm

Ağva'nın doğal güzelliklerinden sizlere bahsetmiştik.Bu doğal güzellikleri görmek isteyen bir çok kişi her yıl yılın değişik zamanlarında özellikle yaz aylarında bölgeye akın etmektedir.Bölgeye akın eden bu insanlar bölgenin denizinde ve yeşilliğinden yararlanarak güzel bir tatil geçirmektedir.

Ağva'da güzel bir denizin yanı sıra Göksu ve Yeşilçay suları bulunmaktadır.Bölgede yeteri kadar yeşilliğin olması ve bu yeşilliğin bu ögelerle birleşmesi oldukça hoş bir hava ve aynı zamanda oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkartır.

Ağva'da turizm her geçen gün ileri gitmektedir.Son yıllarda bölgeye yapılan yatırımalr sonucu almakta ve bölge her yıl turizm çıtasını biraz daha yukarıya yükseltmektedir.

Ağva'da konaklama merkezleri son yıllarda oldukça gelişmiştir.Bu yüzden bölgede istediğiniz bütçede ve istediğiniz özelliklerde konaklama merkezi bulabilirsiniz.

Ayrıca bölgenin İstanbul'a yakın olması ve buraya ulaşımının kolay olması bölgenin turizm değerini daha da arttırmaktadır ve dolayısı ile bölgeye her yıl bir çok turist İStanbul'dan gelmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder