Ağva Ulaşım


Ağva Marmara böglesinde yer alan İstanbul'un Şile ilçesinin oldukça güzel bir tatil bölgesidir.Bölgede bir çok turizm faaliyeti olduğundan insanalr her sene buraya akın etmektedir doğal olarakta bu insanları buraya taşınması için koşulların iyileşmiş olması gerekir.
Bu yüzdende buradaki ulaşım faaliyetleri oldukça önemlidir.

Bölgeye ulaşım oldukça kolaydır.İstanbul'a oldukça yakın olma özelliği bölge için önemli bir avantajdır.İstanbul önemli bir sanayi bölgesi olduğundan bölgedeki ulaşım koşulları son derece gelişmiştir.Ağva'da bu ulaşım ağından nasibini almıştır.

Bölgeye İstanbul'dan ulaşım için kara ve deniz yolu kullanılablir.İstanbul'da bu bölgeye ilgi duyan tatil severler bir hafta sonu için bile bölgeye gitme imkanını bulmamaktadır.

Bölgeye biraz daha uzak olan bölgeler ise zorunlu olarak kara yolunu kullanmaktadır.Oldukça uzak olan bölgeler ise önce İstanbul'a hava yolu ile daha sonra kara yolu ile Ağva'ya ulaşabilirler bu yabancı turistler içinde geçerlidir.

Bölgenin ulaşımının gelişmiş olması bir çok şey kazandırır.Bölgeye ulaşmak isteyenler bölgeye kolayca ulaşması sayesinde insanlar hem daha sık tercih eder hemde bölgeye güvenle yolculuk yapabilirler.

0 yorum:

Yorum Gönder